Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων στα ΚΔΑΠ κατά του μοντέλου λειτουργίας των ΚΟΙΝ.ΣΕ.Π στις Κοινωνικές Δομές των Δήμων.




Μέσω των ΚΟΙΝΣΕΠ ανοίγει η κερκόπορτα για ιδιωτικοποίηση των κοινωνικών δομών του Δήμου και επιχειρείται η παραπέρα ελαστικοποίηση των σχέσεων εργασίας.Καταδικάζουμε οποιαδήποτε ενέργεια αυτοδιοικητικών οι οποίοι για πρόσκαιρες ανάγκες πολιτικής επιβίωσης μετατρέπουν τις κοινωνικές υπηρεσίες των Δήμων σε επιχειρήσεις ειδικού σκοπού και τα κοινωνικά αγαθά σε υπηρεσίες – εμπορεύματα , που θα μπορούν να τα απολαμβάνουν μόνο όσοι μπορούν να τα πληρώσουν!

Όσο για τους εργαζόμενους,   ακόμα και αν  υποθέσουμε ότι για την παρούσα περίοδο θα απορροφήσουν τους ήδη  υπάρχοντες,  θα λειτουργούν στις συνθήκες ενός σύγχρονου δουλεμπορίου, χωρίς συνδικαλιστικά δικαιώματα με επισφαλή και περιορισμένου χρόνου εργασία, αφού είναι βέβαιο ότι στην επόμενη φάση θα συμβληθoύν με ιδιώτες. Και αυτό θα το έχουν επιτρέψει οι αυτοδιοικητικοί, οι οποίοι αντί να παλεύουν με τους εργαζόμενους για δωρεάν κοινωνικές  παροχές προς όλους τους πολίτες, μας θυσιάζουν όλους στο μικρόκοσμο της πολιτικής τους επιβίωσης !
http://www.youtube.com/watch?v=H76ldDBqWos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου