Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Ο Γιώργος Κουτρούμπας επαναξελέγη πρόεδρος στο Σύλλογο Δρυμού     Μετά τις τελευταίες εκλογές που πραγματοποίησε ο σύλλογος Δρυμιωτών Αθήνας (Δήμου-Ακτίου-Βόνιτσας) η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου είναι η εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κουτρούμπας Γιώργος

ΑΝΤ/ΡΟΣ: Βλαχογιάννης Αχ. Γιώργος

ΓΕΝ.ΓΡ/ΤΕΑΣ: Χούσου Ελένη

ΤΑΜΙΑΣ: Καψάλη Χαρά

ΕΦ.ΔΗΜ.ΣΧΕΣΕΩΝ :Καλός Ιωαν. Πάνος

ΜΕΛΗ:Κροκίδας Βασίλης και Πλούμη Δήμητρα.

Τράπεζα αίματος δημιούργησε ο σύλλογος Δρυμιωτών Αθήνας
Τράπεζα αίματος στο νοσοκομείο ΄Ευαγγελισμός΄ δημιούργησε ο σύλλογος Δρυμιωτών Αθήνας (Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας) και για το λόγο αυτό καλεί τα μέλη και τους φίλους του, να ενισχύσουν με κάθε τρόπο την κοινωνική αυτή προσπάθεια και να στηρίξουν την διάθεση για προσφορά του συλλόγου Δρυμιωτών.
     Όσοι επιθυμούν να δώσουν αίμα, μπορούν να προσέρχονται από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 8.30-17 και το Σάββατο 9-13.30 στο νοσοκομείο Έυαγγελισμός΄ και να γράφουν στο σχετικό έντυπο ότι το αίμα προορίζεται για την τράπεζα αίματος του συλλόγου Απανταχού Δρυμιωτών ΄Ο ΔΡΥΜΟΣ΄. 
    Η αιμοδοσία του νοσοκομείου βρίσκεται στο κτίριο ΑΧΕΠΑ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το πρόεδρο του συλλόγου Δρυμιωτών Κουτρούμπα Γιώργο κιν τηλ. 6974480337 καθώς και με τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου.  
Πηγή ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου