Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Κ.Ο ΑΚΤΙΟΥ - ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ








1 σχόλιο:

  1. Καταρχήν οικολογία και πολιτισμός από την μια μεριά ....και ΚΚΕ από την άλλη είναι δύο ασύμβατα πράγματα μεταξύ τους!!
    εάν ΔΕΝ διαφωνεί και η συντρόφφισα Κανέλη ( μην κατηγορηθώ και εγώ με την φόρα που εχει πάρει σαν τσογλαν boy) .....το σοσιαλιστικό-σοβιετικό τσερνομπιλ (για το οποίο δεν έβγαλε ποτέ ανακοίνωση το ΚΚΕ) είναι εξίσου επικίνδυνο με τα καπιταλιστικά εργοστάσια της εκμεταλευσης!!

    Επίσης πρακτικές από αδελφά κόμματα όπως το βορεοκορεατικο ΚΚ μολύνουν με τουφες μαλιά το περιβάλλον .

    "Πιονγκγιάνγκ, Βόρεια Κορέα

    Οι άνδρες στη Βόρειο Κορέα καλούνται να κουρευτούν όπως ο ηγέτης τους Κιμ Γιονγκ-ουν. Τουλάχιστον αυτό μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης. Η κρατική οδηγία εκδόθηκε πριν από δύο εβδομάδες για την πρωτεύουσα Πιονγιάνγκ και πλέον φέρεται να ισχύει για ολόκληρη τη χώρα.

    Μέχρι πρότινος οι Βορειοκορεάτισσες καλούνται να επιλέξουν ένα από τα 18 επισήμως εγκεκριμένα -από την κυβέρνηση- χτενίσματα μαλλιών, ενώ για τους άνδρες οι επιλογές είναι ακόμα λιγότερες.

    Ωστόσο, οι πολίτες της Βορείου Κορέας δεν φαίνεται να βλέπουν με καλό μάτι αυτή την αλλαγή. «Το κούρεμα του ηγέτη μας είναι πολύ συγκεκριμένο» είπε πηγή στο Radio Free Asia. «Δεν ταιριάζει σε όλους, καθώς ο καθένας έχει διαφορετικό πρόσωπο και σχήμα κεφαλιού» πρόσθεσε.

    Βορειοκορεάτης που ζει στην Κίνα είπε στην εφημερίδα Korea Times ότι το κούρεμα αυτό δεν είναι καθόλου δημοφιλές, καθώς οι πολίτες πιστεύουν ότι θυμίζει εκείνο κινέζων λαθρεμπόρων.

    Tο 2005 η κρατική τηλεόραση της Βορείου Κορέας προέβαλε πρόγραμμα με τίτλο: «Ας κόψουμε τα μαλλιά μας σύμφωνα με τον σοσιαλιστικό τρόπο ζωής».

    Πηγή in.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή