Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Εκδήλωση παρουσίασης των θέσεων, του υποψηφίου Δημάρχου Νίκου Λιάπη, στη Βόνιτσα

Σας προσκαλούμε στην πολιτική εκδήλωση της Δημοτικής παράταξης
 «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ»

Στη Βόνιτσα, την Κυριακή 30 Μάρτη, ώρα 11.30 το πρωί, στην καφετέριαΠαπαθανασίου.
Θα μιλήσει ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας,
ΝΙΚΟΣ ΛΙΑΠΗΣ


Με θέμα : Βασικές αρχές του προγράμματος μας

22 σχόλια:

  1. Τώρα που ο "Λαγός" του Κάρυ (τον Ζαχαράκη εννοώ) βγήκε εκτός ενταφιάζονται οι λιγοστές ελπίδες του Κάρυ για να είναι στον δεύτερο γύρο.
    Καλή επιτυχία για το καλό τόπου τόπου στους δύο συν-διεκδικητές ( Φερεντίνο και Λιάπη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τόσα ξέρεις , τέτοια λες. Ο Φερεντίνος και ο Ζαχαράκης προέρχονται από τον ίδιο πολιτικό χώρο. Η αποχώρηση Ζαχαράκη λογικά ευνοεί το Φερεντίνο. Έχει και το Λιάπη που ξ΄ρει απο Γέφυρες. Αλλα , τα μέτωπα κατά του Αποστολάκη τα πληρώσαμε ήδη ακριβά. Βάλαμε μυαλό.

      Διαγραφή
    2. To ίδιο λέμε ...έριξε ο καριολης τον Ζαχαράκη ως δόλωμα μπας και διασπάσει την δεξιά .
      όμως επειδή ο κόσμος βλέπει καριόλη ( βαθύ ΠΑΣΟΚ που τώρα το παίζει ανεξάρτητος) και φευγει μακρυά .
      Κατι ακούγεται ότι ο Τριανταφύλοπουλος θα ξανακάνει εκπομπή για τον κάρυ γιατί προέκυψαν νέα στοιχεία.

      Διαγραφή
    3. Φαντάζομαι πως ο Τριαναταφυλλόπουλος βρήκε τα στοιχεία που λες, αυτά που δεν μπόρεσαν να βρουν τριάμισι χρόνια οι διοικούντες για τον Αποστολάκη προκειμένου να τον στείλουν στον εισαγγελέα όπως είχαν δεσμευθει προεκλογικά. Περαστικά σου...
      Αναμένουμε να δούμε τι θα προκύψει μετά την μήνυση που υπέβαλε η Χρυσή Αυγή για το σκάνδαλο της αγοράς του αγροτεμάχιου του βιολογικού καθαρισμού στην Κατούνα έναντι 220.000,00€ όταν η αντικειμενική αξία ήταν 36.000,00€. Και εδώ μιλάμε για τον εισαγγελέα και τα συντεταγμένα όργανα της πολιτείας. Ούτε για Τριανταφυλλόπουλο ούτε για ΒΟΝΙΤΣΑPRESS που τόσο Θαυμάζεις. Αλλά αυτό το σκάνδαλο η ομάδα Λιάπη το έκανε γαργάρα. Βλέπετε το φαγοπότι με τις ΜΚΟ και τα προγράμματα ανεργίας που υλοποιούν με τον Δήμο είναι μεγάλο. Δεν είχε την ευθιξία ο κ. Λιάπης παρά το θόρυβο που δημιουργήθηκε με την υλοποίηση των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας μέσω του συλλόγου «Γέφυρες στον κόσμο» που είναι πρόεδρος (χωρίς να έχει την έγκρισή των μελών του συλλόγου για την υλοποίηση του προγράμματος), να μας ενημερώσει επίσημα για το πού πήγαν τα χρήματα της αμοιβής του συλλόγου για την υλοποίηση του προγράμματος. Αντί γι’ αυτό έβγαλαν ανακοίνωση για την διαφορετικότητα της άποψη μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει τις ΜΚΟ και μιλάει για σκάνδαλα και αγωνίζεται για την κατάργηση αυτών των προγραμμάτων .Απλά υποκριτές και ανέντιμοι. Και υποτιμούν την νοημοσύνη μας !
      Υ.Σ. Ακούγεται ότι το ΣΔΟΕ ψάχνει δύο εν ενεργεία και εκ νέους υποψήφιους με τον Φερντίνο Δημοτικούς Συμβούλους και έναν στενό συνεργάτη του Δημάρχου για αδικαιολόγητο πλουτισμό. Άκουσες τίποτα?

      Διαγραφή
    4. Δηλαδή ο Καρυ προκειμένου να θολώσει τα νερά έστειλε τον ΣΔΟΕ ??
      Αυτός ο Κάρυ δεν παίζεται στο διαίρει και βασίλευε !!
      Α ρε ΠΑΣΟΚ τι δημιούργησες και το τρωμε στην μάπα άτομα που έχουν γραμματικές γνώσεις Γυμνασίου ...τα τρωμε στην μάπα σαν εφοριακούς !!

      Διαγραφή
    5. Αυτα τα κάνουν οι υποψήφιοι του Φερεντίνου και η τωρινή Δημοτική Αρχη.Κυνηγούν όσους δεν είναι μαζί τους. Πολλά τα παραδείγματα.Νομίζουν ότι ο Δήμος ειναι ιδιοκτησία τους. Ρώτησε και μάθε αν και γιατί τους ψάχνουν? Και αν ψάχνουν κανέναν από την Δημοτική ομάδα του Καρυ ή τον Κάρυ?

      Διαγραφή
    6. Η υποψήφια του Φερεντίνου και υπάλληλος της Εφορίας, διορισμένη αξιοκρατικά προφανώς έχει μεταπτυχιακά στα οικονομικά?

      Διαγραφή
    7. Αυτό το σκέφτηκες μόνος σου? Μπορεί να ενεργείς εσύ έτσι και η δημοτική ομάδα που υποστηρίζεις! Αλλά μάθε δεν είμαστε όλοι ίδιοι.Ευτυχώς...

      Διαγραφή
    8. ΡΕ ΜΠΟΥΦΕ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΝΩ. ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Κοντός ψαλμός αλληλούια λέει ο Σοφός λαός. Στις εκλογές θα μαθουμε. ΤΟ κεντρικό πολιτικο μνήμα θα σταλεί με τις ΕΥροεκλογες. Στις τοπικές εκλογές ψηφίζουμε για Δήμαρχο και την δΗμοτικη ομάδα που θα επιλύσει τα προβλήματα μας. Κάποιοι τοπικοί παράγοντες τρομάρα τους αντιλαμβάνονται τους πολιτες ως προβατα πρόβατα ώστε να παίξουν αυτοί το ρόλο του τσοπάνη. Στην προσπάθεια τους επιστρατευθούν κι αλλά ζώα ´οπως του λαγού. Λαγοί που θα τρέξουν να κρυφτούν έιναι οι ίδιοι την επόμενη των εκλογών. Ο ρόλος τελείωσε και θα μπουν μια για πάντα στο περιθώριο. Ο ΑΠοστολακης είναι πρώτος γιατι πλέον υπάρχει σύγκριση. Και αυτοί που έρχονται ως δήθεν νέοι στην συνείδηση του κόσμου έχουν ταυτιστεί με την τωρινή δημοτική αρχή αφού σε κανέναν σκάνδαλο και σε κανένα θέμα δεν διαφοροποιηθηκαν από τους διοικούντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ τώρα που το σχέδιο του Καρυ για να διασπαστεί η συντηρητική παράταξη δεν επιασε ...είναι ο πρωτος που θα φυγει από την αποκελιστεί.
      Ακούγεται ότι οι τσιγκάνοι του ακτίου που αγόραζε(Ο κάρυ) τους ψήφους στις προηγούμενες εκλογες εχουν μετακομήσει στην θήβα και έτσι φλερτάρει με την τεταρτη θέση .
      Αλλά όπως πολύ σωστά λες κοντός ψαλμός αληλουια

      Διαγραφή
    2. Και να θέλει κάποιος να σε πάρει στα σιβαρά, δεν μπορεί με τις σαχλες που γραφεις. Θα ξυπνήσεις , που θα πάει. Μέχρι τότε, όσο κοιμάσε, μην ασχολείσε το καλλιτερο για σενα και όσους εξυπηρετεις. Θα μου φυγει η κοιλια.

      Διαγραφή
    3. Πάντως οι τσιγγανοι στις προηγούμενες εκλογές με το αυτοκίνητο εν ενεργεία αντιδημάρχου μεταφέρονταν στα εκλογικά τμήματα...

      Διαγραφή
    4. Δηλαδή ο αντιδήμαρχος μέτεφερε τους ψηφοφόρους (τσιγγάνους ) του ΚΆΡΥ??
      Χριστός και παναγία !!
      Εστι για την ιστορία το αυτοκiνητο ήταν Datsun??

      Διαγραφή
    5. Έλα φίλε, λες και δεν ξέρεις ποιόν ψήφιζε ο αντιδήμαρχος σε παλιότερες δημοτικές εκλογές. Ρώτα τον να σου πει .

      Διαγραφή
    6. Εσύ θα ξέρεις καλιτερα....

      Διαγραφή
    7. "καλιτερα" συγνώμη κύριε ας μην βιάζουμε ασύστολα την ελληνική γλώσσα.
      Το "λι" με ύψιλον!!
      Αμάν με την αγραμματοσύνη κάποιων !!!
      Η αμάθεια μας έκατσε στο σβέρκο αμόρφωτους υποψήφιους(και πρώην δήμαρχους) για την δημαρχία!!
      Συγχίστηκα ..πάω για ποτό στον ....Σούφη ...

      Διαγραφή
  3. KALO ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ . ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΧΩΡΤΑΣΑΜΕ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΑΝ ΠΟΛΥ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΩΝ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή στις ΓΕΦΥΡΕΣ έφαγαν όλοι και οι Κιντες και οι Πασοσκοι ???

      Ζαχαρακη γύρνα πίσω να σε ψηφίσω!!

      Διαγραφή
    2. Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα κάνω !!
      Εχω μπουχτίσει και εγώ από τις πασοκιες παπαριές 30 χρόνια τώρα !!
      Είμαι μπερδεμένος !!
      Σιγουρα δεν προκειται να ψηφίσω το Σταλινικό ΚΚΕ (είναι πίσω και από το 1900) και αποκλείεσαι να ψηφίσω αμόρφωτο Καρυ.
      Ο τοπος αρκετά ταλαιπωρήθηκε με τους παρατρεχάμενους του Τζεφριού.
      Εγώ που μοιράζω την ζωή μου μεταξύ Πρέβεζας και Βόνιτσας (μένω πρεβεζα και ψηφίζω βονιτσα) τα βλέπω ποιο ξεκάθαρα τα πράγματα.

      Διαγραφή
    3. Ο Τζεφριος ψηφιζει καρυ?

      Διαγραφή
    4. Who knows?
      Ο θεός και η ψυχή του !!

      Strangers in the night ....αυτό το έβαλα στο άσχετο με την συζήτηση μεν ....αλλά στην γλυκιά ανοιξιάτικη βραδυά!

      Διαγραφή