Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014



Ανοικτή επιστολή υποψηφίου δημάρχου Ευθύμιου Φερεντίνου



 
ΠΡΟΣ:

Α. Δημοτικές παρατάξεις και υποψηφίους δημάρχους, δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους των δημοτικών εκλογών Μαΐου 2014 του δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.

Β. Πολιτιστικούς, Αθλητικούς συλλόγους και Φορείς Εθελοντισμού του δήμου.
 

Αξιότιμοι συμπολίτες.

     Κατά τη συνάντηση εργασίας που είχαμε την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014 με δημοτικούς συμβούλους και δημοτικές παρατάξεις, τέθηκαν τα εξής δύο θέματα από την παράταξη «συμμαχία προσφοράς»:

          Θέμα 1ο:    Προκειμένου να αναζητηθούν και συζητηθούν πιθανές ελάχιστες αλλά κρίσιμες δράσεις που θα μπορούσαν να αποτελέσουν κοινούς στόχους των προγραμμάτων υποψηφίων δημοτικών παρατάξεων, είναι σκόπιμο και χρήσιμο η Δημοτική Αρχή να ενημερώσει τους συμμετέχοντες στη συζήτηση για την παρούσα κατάσταση του δήμου όσον αφορά θέματα οικονομικών και έργων ανάπτυξης και υποδομών.  Τούτο θα είναι χρήσιμο  επίσης και για την εκπόνηση ρεαλιστικών προγραμμάτων των υποψηφίων δημοτικών παρατάξεων.

Θέμα 2ο: Ως καταρχήν δράσεις που θα μπορούσαν να συζητηθούν και αποτελέσουν κοινά αποδεκτούς στόχους, η «συμμαχία προσφοράς» πρότεινε: Πολιτισμό. Αθλητισμό και Εθελοντισμό.

    Κατόπιν των παραπάνω προτάσεων, παρακαλώ για την εκδήλωση  τυχόν ενδιαφέροντός σας μέχρι την Παρασκευή 21 Μαρτίου (τηλεφωνικά ή με οποιοδήποτε μέσο) προκειμένου να οριστεί (κατόπιν συνεννόησης) επόμενη συνάντηση εργασίας εφόσον διαπιστωθεί προς τούτο ενδιαφέρον συμμετοχής, με αντικείμενο τα προαναφερθέντα δύο θέματα.

 
                                                                            Βόνιτσα 15 Μαρτίου 2014

 
                                                                                      Με εκτίμηση  

                                               Φερεντίνος  Ευθύμιος 

                                               Υποψήφιος  δήμαρχος




 

7 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ Ο ΘΥΜΙΟΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΑΙΤΗ,ΖΑΧΑΡΑΚΗ , ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΛΙΑΠΗ. ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που πας ρε ¨"κουτσοπεταλε" . Τρισίμισι χρόνια στρογγυλοκαθοσουν σε μια καρέκλα πριόνιζεσ μια άλλη και απο΄έργα τίποτα. Υπνος βαθύς και ασήκωτος. Τι έχεις να προτείνεις εσύ που τρισίμισι χρόνια ΄δεν έκανες ούτε τα στοιχιώδη. το μόνο που έκανες ήταν μαύρη και ασήκωτη σακούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΘΥΜΙΟ . ΠΑΛΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιός σπράχνει το Θύμιο σε τέτοιες παγίδες; Διάβασα την απάντηση του Αποστολάκη. Πρόσεχε Θύμιο , δεν θα πληρώσουμε εμείς τους συμβούλους σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προτείνω στο κ. Φερεντίνο, ως αρμόδιο αντιδήμαρχο οικονομικών, και τους υπόλοιπους υποψηφίους να μας πουν τι θα κάνουν με τους μεγαλοοφειλέτες νερών και δημόσιων χώρων της παραλίας. Τι έκανε ο ίδιος μέχρι σήμερα και εάν υπάρχουν ποινικές ευθύνες για τους αρμοδίους, αιρετούς και δημοσίους υπαλλήλους. Γιατί , ανάπτυξη χωρίς έσοδα δεν γίνεται. Ούτε να θεωρούνται κορόιδα όσοι πληρώνουν
    SAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εχετε γινει κουραστικοι,νοσταλγοι της οκταετιας αποστολακη(2002-2010).αποτυχατε,καταψηφιστηκατε και μπηκατε στο χρονοντουλαπο της ιστοριας.ειστε παρελθον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε μεγάλε με τόσο πόλεμο, με τριανταφυλλοπουλους, Bonitsapress και συκοφαντιες ο Αποστολάκης έχασε για 500 ψήφους σ'ολο τον Δήμο. Με τόσο βρωμικο πόλεμο άλλοςθα είχε εξαφανισθει. Αυτός όχο μόνο αντέχει, αλλα φτιαχνει έναν ανταγωνιστικο συνδιασμο και απ' οτι φαινεται είναι το φαβορι. Και τρια χρόνια τώρα καμμια κατηγορια δεν στάθηκε εναντίον του. Απλα όλοι τωρα συγκρίνουν και μιλάνε για την ανυπαρξία της τωρινής Δημοτικής Αρχή. Ανυπαρξία που συμμεριζεται μεγάλο μέρος των οπαδων του Θυμιου αφου υποστηρίζουν ότι δεν φταιει ο Φερντινος αφου Δήμαρχος ήταν άλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή