Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Αποχώρηση του Χρήστου Ζαχαράκη από την διεκδίκηση του δηµαρχιακού αξιώµατος στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας




Αγαπητοί συμπολίτες,

      Προ μηνών αναφέρθηκα στους λόγους που με οδήγησαν στη διεκδίκηση του Δημαρχιακού αξιώματος και δεσμεύτηκα πως στην πιθανή νικηφόρα έκβαση αυτής της προσπάθειας, θα εφάρμοζα τις λησμονημένες αρχές του Ανθρωπισμού, της Δικαιοσύνης, της Αξιοκρατίας και της Δημοκρατίας.

   Η στελέχωση αυτής της κίνησης έγινε από αξιόλογους δημότες που με εμπιστεύτηκαν και αγωνίστηκαν μαζί μου με αξιοπρέπεια για να επιτύχουμε μια διακυβέρνηση πρότυπο και όχι για το προσωπικό μας συμφέρον.

      Έχοντας ως στόχο τη δημιουργία μιας δημοτικής αρχής που θα αποτελεί την ασπίδα των πολιτών και όχι απλά τη συμμετοχή μας στην εκλογική διαδικασία και συνυπολογίζοντας τις παρούσες συνθήκες, βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω την αποχώρηση μου από τις εκλογές.

    Απέτυχα να συνεγείρω την κοινωνία παρά τις υπερβάλλουσες προσπάθειες των στελεχών μας. Η διαπλοκή υπερίσχυσε.

    Η αποτυχία είναι δική μου και μόνο δική μου. Ίσως κάποιος άλλος κάποτε τα καταφέρει.

     Ευχαριστώ από την ψυχή μου τους συνεργάτες μου που πίστεψαν στον καλό αγώνα προσφοράς.

     Ευχαριστώ τους δημότες που μας στήριξαν και τους ζητώ να με συγχωρέσουν που δεν τα κατάφερα.

      Ευχαριστώ ακόμη και κάποιους φίλους και συγγενείς, που με εγκατέλειψαν και με κατασυκοφάντησαν, γιατί με δίδαξαν. Αλλά, ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ.


Ζαχαράκης Χρήστος

6 σχόλια:

  1. Μια φωνή λιγότερη στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο. Κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η διαπλοκή. Υπερίσχυσε . Είναι ξεκάθαρο ......ο Θύμιος πρώτα έφαγε τον Νίκο και μετά καθάρισε τον Ζαχαράκη. Είναι ξεκάθαρο πως ο Θύμιος έβαλε πολλές παγίδες στον Χρήστο. Μπορεί να είναι καλός κυνηγός ο Χρήστος και να ξέρει να ελίσσεται . Εδώ είχε να κανει με τον ΘΥΜΙΟ που του έστεισε πολλούς κόντρα υποψηφίους και απέτρεψε πολλούς να μπουν στον συνδιασμό του Χρήστου. Τι ήθελε ο Μιχάλης στον συνδιασμό του Χρήστου;;;;; γιατί ο Πάνος αντί να μπει στο τοπικό που πάντα έμπαινε ,μπήκε στο γενικό;;;; Τι σκοπό είχαν τα φιλικά αισθήματα του γιούδα προς τον Χρήστο;;;; Υπάρχουν πολλά που μπορώ να πω . Ένα είναι σίγουρο .... Ο Θύμιος καθάρισε ένα ακόμη αντίπαλο;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aντιφατικόν διοτι λέει ...
    ."..Η διαπλοκή υπερίσχυσε. Η αποτυχία είναι δική μου και μόνο δική μου. Ίσως κάποιος άλλος κάποτε τα καταφέρει..."

    Τι τον νίκησε η διαπλοκή ...ή προσωπικές στρατηγικές επιλογές .
    Μετά από αυτό ο ΚΑΡΥ θα κονταροχτυπηθεί για την...τρίτη θέση ...με τον Μωραίτη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κ. Φερεντίνος διόμισυ χρόνια πριόνιζε τη καρέκλα του κ. Σολδάτου. Τώρα δημιούργησε εμπόδια στο κ. Ζαχαράκη. Και τα κατάφερε να μείνει μόνος. Έδειξε ότι διαχειρίζεται σωστά την αρχή διαίρει και βασίλευε. Αλλά η πολιτική ενώνει , δεν διαιρεί. Όσο διαιρεί, τόσο λιγότεροι θα του απομένουν. Δείγμα ικανοτήτων οι υποψήφιοι που τον ακολουθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H δικιά μου ερμηνεία είναι η εξής ο Κάρυ έριξε σαν "λαγο" στην δημοτική αρένα τον κύριο Ζαχαράκη, αλλά ο λαγός αποδειχθηκε χελώνα για να διασπάσει τοπικά τους συντηρητικούς ψηφοφόρους !!
      Ετσι η χελώνα αποσύρθηκα.
      Εξάλου το ονομαμα του κυρίου Ζαχαράκη έχει ακουστεί αρκετές φορές στο παρελθόν χωρίς ποτέ να καταφέρει να κατεβεί υποψήφιος.
      Η πολιτική Κάρυ διαίρει και βασίλευε δεν έπιασε και διεκδικεί έναν τρίτο ή τέταρτο ρόλο στον πρώτο γύρο.

      Διαγραφή
    2. Κάποιοι τοπικοί εκλογολόγοι αντιλαμβάνονται τους Δημότες ως πρόβατα μαντρωμένα στην Στάνη όπου τα πάει όπου γουστάρει ο κάθε τσοπάνος. Δεν έχουν αντιληφθεί ότιν οι καιροί έχουν αλλάξει και ο κόσμος θα ψηφίσει για Δήμαρχο αυτον που μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα τα προβληματά του. Για να εκφράστει αν είναι συντηρητικός η προοδευτικός, αριστερός, δεξιός κεντρώος, αντιμνημονιακός, μνημονιακος υπάρχουν οι ευρωεκλογές όπου ο καθένα μπορεί να στείλει ξεκάθαρο κεντρικό πολιτικό μήνυμα.

      Διαγραφή