Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014


Γεώργιος Θεόδωρος Αποστολάκης :

Φτάνει πια κ. Φερεντίνο.


 
Επιμένει ο κ. Φερεντίνος στις «φωτοβολίδες του» μέσω του διαδικτύου. Τόση πια ένδεια θέσεων και σχεδιασμού; Ας κάνει υπομονή, θα του στείλουμε το πρόγραμμα του δικού μας συνδυασμού, μήπως αντλήσει καμμιά ιδέα.

 Στη περιβόητη «συνάντηση εργασίας» παρουσιάστηκαν 5-8 άτομα από τους 500 και πλέον εν δυνάμει ενδιαφερόμενους. Κανένας από τον συνδυασμό του.  Δηλαδή, ακυρώθηκε από τους ίδιους. Ας σταματήσει λοιπόν τέτοιες αποτυχημένες προσπάθειες για να αποδείξει το ενδιαφέρον του για το δήμο, μετά τρισήμιση χρόνια απουσίας. Ο δημότης σας έμαθε καλά.

Πότε θα κατανοήσει ο υποψήφιος δήμαρχος ότι οι συνδυασμοί κρίνονται ο καθένας ξεχωριστά για το σχέδιο , το πρόγραμμά του και τις ικανότητες των προσώπων που τον υποστηρίζουν, για να υλοποιήσουν αυτό το πρόγραμμα; Σε ποια χώρα, σε ποια πολιτική αναμέτρηση αντελήφθηκε κάτι ανάλογο με τη πρότασή του ; Και μάλιστα προεκλογικά; 

Η Συμμαχία Προσφοράς δεν συμμετέχει ως συνδυασμός, στις επόμενες δημοτικές εκλογές, και θα είναι απώλεια για το δήμο, κρίνοντας το θετικό έργο της ως αντιπολίτευση.   Επομένως δεν θα μπορεί να υπηρετήσει καμία «πιθανή αλλά και κρίσιμη δράση» που θα αποφασισθεί. Ποιος λοιπόν κινεί τα νήματα και για ποιό σκοπό, επικαλούμενος τη Συμμαχία Προσφοράς ;

Στη «συνάντηση εργασίας» μόνο ο αποχωρών συνδυασμός είχε προτάσεις ; Ο ίδιος και ο συνδυασμός του δεν έχουν καμμία πρόταση για το μέλλον του τόπου;

Ο απολογισμός του έργου είναι ευθύνη του κ. δημάρχου. Γιατί ο φιλόδοξος διάδοχος υποψήφιος δεν σέβεται τις καθορισμένες διαδικασίες ; Τα παιχνίδια εκλογικών σκοπιμοτήτων  με τους θεσμούς εμείς τα αποκηρύσσουμε. Το επαναλαμβάνουμε άλλη μια φορά ότι τέτοιου είδους δράσεις απαιτούν σοβαρό σχεδιασμό, χρόνο και χώρο.  Σε «φωτοβολίδες» που γελοιοποιούν τις διαδικασίες και δεν σέβονται το δημότη , εμείς δεν συμμετέχουμε. Τελεία και παύλα.

Ως αντιπολίτευση, υποβάλαμε προτάσεις και βοηθήσαμε όσο μπορούσαμε, γιατί αυτή ήταν η ευθύνη μας. Για μικροπολιτικές σκοπιμότητες, άσχετες με τη προκοπή του τόπου, είχατε τα αυτιά σας κλειστά.

Τον παραμπέμπουμε στην απάντηση μου την 17 Φεβρουαρίου 2014 , στην έλλειψη σεβασμού προς τους αντιπάλους σας και τη προχειρότητα της πρότασής σας, Κατανοώ την ανυπαρξία των οραμάτων του και του σχεδιασμού του για τον Δήμο, που ήδη απέδειξε τα 3 και πλέον χρόνια που βρίσκεται στη διοίκηση του Δήμου. Κατανοώ επίσης τη σημερινή αγωνία του να πει κάτι.

Εμείς σήμερα έχουμε στρέψει το βλέμμα μας στο μέλλον,  με σκοπό να δώσουμε όσο μπορούμε ένα χαμόγελο, μια ελπίδα και προπάντων ένα όραμα για τον τόπο που θέλουμε να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας.

Με εκτίμηση προς όλους τους συνυποψήφιους μου

Γεώργιος-Θεόδωρος Αποστολάκης

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας

12 σχόλια:

  1. ΜΑΣΑΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΑΡΑΜΑ ; Ξέρει ο Γιώργος από ττρικλοποδιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε δε κοιτατε τα χαλια σας παπαγαλακια. Πάρτε το χαμπαρι, ο Θύμιος θα είναι δήμαρχος. Στο δεύτεροο γύρο, αν φτάσεται μεχρι εκεί, όλοι οι υπόλοιποι θα είναι μαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΧΘΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ Κ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΑΣ ΜΑΘΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Κ Ο ΚΑΡΙ ΚΥΡΙΕ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ,ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΗ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΡΙΨΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως τα λες αλλά δεν θέλεις να τα καταλάβεις. Ο Αποστολάκης καταξιώθηκε, ανεβαίνοντας τα σκαλοπάτια, όχι στηριζόμενος στις πλάτες άλλων. Γι αυτό μας ακούει, μας καταδέχεται, καταλαβαίνει τις αγωνίες μας και προσπαθεί να βελτιώσει τα πράγματα. Δεν υπόσχεται τα πάντα και στους πάντες

      Διαγραφή
    2. τα σκαλοπατια ειναι ο κομματικος διορισμος του αποστολακη κ το ανεβασμα μεσα απο το σαπιο δημοσιο?αν ακουγε οπως λες θα ειχε ακουσει το ΤΕΛΟΣ.που του ειπε ο κοσμος τις προηγουμενες εκλογες.αυτη τη φορα ομως θα το ακουσει σιγουρα.οσο για υποσχεσεις κ ταματα στο σπιτι του κρεμασμενου καρι δεν πρεπει να μιλανε για σχοινι.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΣΤΑΙ.

      Διαγραφή
    3. Ευχαριστώ και εύχομαι καλό ξημέρωμα στο μαντρί. Πλησιάζει και Πάσχα. Όποιο πρόβατο θα τη γλυτώσει το Πάσχα, εύχομαι να έχει καλή τύχη μέχρι τις εκλογές.

      Διαγραφή
    4. Φαντάζομαι από την γενιά του, και απο αυτούς που είναι υποψήφιοι μόνο ο Αποστολάκης διορίστηκε κομματικά! Οι άλλοι πολύ νεωτεροι απ'αυτον διορήστηκαν με την αξία τους! Πέρα όμως από τον τρόπο δοιρισμού σημαντικό ρόλο παίζει και ο τρόπος που ασκεί κανείς τα καθηκοντά του.Και για τον Αποστολάκη γι' αυτό το θέμα ακούγονται τα καλύτερα. Αντιθέτως για κάποιους άλλους ακούγονται διάφορα. Και είναι υποψήφιοι και ε΄χουν το θράσος να ζητούν ψήφους ως ηθικοί, τίμιοι...

      Διαγραφή
  4. Μπράβο Γιώργο. Ο Φερεντίνος προσπαθεί με κολπάκια να διατηρηθεί στην επιφάνεια αλλά δεν τον ακολουθούν ούτε οι ίδιοι. Ο πνιγμένος απο τα μαλλιά του πιάνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ Ο ΘΥΜΙΟΣ. ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα ήθελα να ήξερα, πότε, ποια δημοτική αρχή έβαλε πανω απο ολα το δημότη και όχι την καλοπέραση, την προσωπική προβολή, και τελικά ποτε οι υποψήφιοι θα σταματησουν να το παιζουν "ανεξάρτητοι" και κόντρα στην εκάστοτε εξουσία για το καλό του δήμου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως όχι η απερχόμενη. Στο εξωτερικό τους είδανε πολλές φορές με ημέτερους που δεν είχαν καμμία σχέση με το δήμο και το αντικείμενο. Τους είδε κανείς τριαμιση χρόνια να κυκλοφορούν ανάμεσά μας ; Να ακούσουν τα παράπονα ή τις προτάσεις μας ; Να ελέγξουν τα έργα που γίνονταν (ευτυχώς φρόντισε ο Αποστολάκης για αυτά).

      Διαγραφή
  7. Παιδια στις εκλογές ψηφίζουμε για Δήμαρχο. Ο κόσμος ειδικά του πρωην Δήμου Ανακτοριου συγκρίνει το τώρα με την οχταετια του Αποστολάκη. Συγκρίνει έργα, οργάνωση Δήμου, εξυπηρέτηση του Δημότη, καθημερινότητα. Ακόμα και το μέγεθος της περιβόητης Σακούλας και που καταλήγουν τα χρήματα του Δήμου. Βλέπει επίσης και την στασή τόσο εκεινων που εκλεχτηκαν με σημαία τη σακούκα όπως και αυτών που ενω είχαν και έχουν σημαία τη Σακούλα για να κατηγορούν τον Αποστολάκη ακόμη και σήμερα δεν βγάζουν κουβέντα για την Σακούλα Φερεντίνου-Σολδάτου. Ξέρουν όμως απο ΜΚΟ και προγράμματα ευρωπαικά κατά της ανεργίας σε συνεργιασία με το Δήμο και είμαι σιγουρος ο΄τι θα γίνουν επιστήμονες και στην Σακούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή