Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΒΟΝΙΤΣΑ: ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ


Μέσα σε μια ηλιόλουστη μέρα γιορτάστηκε με ξεχωριστή λαμπρότητα και επισημότητα η 25 Μαρτίου στην Βόνιτσα.  Πλήθος κόσμου παρέστη στη λειτουργία, στη δοξολογία και κατέβηκε στην παραλία για να παρακολουθήσει την μαθητική παρέλαση. Μετά το πέρας της δοξολογίας, οι αξιωματούχοι και οι λοιποί εκπρόσωποι των Αρχών του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας μετέβησαν στο Ηρώο της πλατείας και κατέθεσαν τα τιμητικά στεφάνια.
Ακολούθως οι επίσημοι στάθηκαν κατά μήκος της παραλίας και παρακολούθησαν την παρέλαση...
Παρέλασαν με τη σειρά, οι μαθητές του Δημοτικού σχολείου, του Γυμνασίου και του Λυκείου της Βόνιτσας.



ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: 








































































ΠΗΓΗ:katounanews

2 σχόλια:

  1. Σε μια πόλη που έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα και ο καθένας δηλώνει ότι είναι ότι του καπνίσει ιδιωτικά φροντιστήρια καταθέτουν επίσημα στεφάνια εις μνήμην αυτών που θυσιάστηκαν για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι. Όλα στο βωμό του χρήματος και της διαφήμισης. Απλά ντροπή και αίσχος. Και κυρίως ντροπή σε αυτούς που το επιτρέπουν. Όλα στον βωμό των ψήφων. Απλά ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο και μάλιστα όταν δεν το προβλέπει ο νόμος και θα μπορούσαν ευλογα να το αρνηθούν οι άρχοντες. Φαντάσου να πήγαινε και ο αδερφός του Θύμιου με το φροντηστήριο, τα ΠΡΟΠΟντζιδικα, κλπκλπ Θα γινόνταν παρωδία. Αλλά τι να πεις για αυτή τη πόλη και τους άρχοντες . Όλα στο πόδι, όλα για τις παρέες

      Διαγραφή