Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014


Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας: Σύγκληση της Οικονομικής Επιτροπής


Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής 

 
     Σας καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα στην Βόνιτσα την 21η του μηνός Μαρτίου , έτους 2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.-Περί ψήφισης πίστωσης για πληρωμή δικηγόρου στην υπόθεση αγωγής για αμοιβή από την παροχή εργασίας κατά του Δήμου μας.

2.-Περί ψήφισης πίστωσης για πληρωμή δικηγόρου στην υπόθεση ανάκλησης δωρεάς ακινήτου του πρώην Δήμου Παλαίρου προς την ΔΕΠΟΣ.

3.-Περί ψήφισης πίστωσης για πληρωμή δικηγόρου στην υπόθεση αγωγής κατά του Δήμου μας από τους Αφροδίτη Φουσέκη κλπ. Συνιδιοκτήτες......

4.-Περί ανάθεσης μελέτης για «Εκπόνηση τεχνικών μελετών- προμελετών για την ενεργειακή αναβάθμιση του Δημαρχείου» (υποέργο της πράξης «Παρεμβάσεις στο κτίριο του Δημαρχείου Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας»).

5.-Περί ψήφισης πίστωσης για «Υπηρεσίες Τεχνικού – ενεργειακού Συμβούλου», ποσό 9.500,00 € (υποέργο της πράξης «Παρεμβάσεις στο κτίριο του Δημαρχείου Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας»).

6.-Περί ψήφισης πίστωσης για «Υπηρεσίες – δράσεις Δημοσιότητας», ποσό 3.250,00 € (υποέργο της πράξης «Παρεμβάσεις στο κτίριο του Δημαρχείου Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας»).

7.-Περί ορισμού πληρεξούσιου δικηγόρου για την υπεράσπιση του Δήμου στην υπόθεση αγωγών των μονίμων Υπαλλήλων του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας κατά του Δήμου.

8.-Περί ψηφίσεως πιστώσεων προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2014.

9.- Περί ψήφιση πίστωσης και εκτελέσεως μικρών έργων και εργασιών από τον προϋπολογισμό του Δήμου οικονομικού έτους 2014.
 

 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΔΑΤΟΣ

3 σχόλια:

  1. ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ; ΠΑΡΑΞΕΝΟ....ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δλδ, από τις 195 χιλ για την ενεργειακή αναβάθμιση, οι 30 χιλ περιπου πάνε για μελέτη – επιβλεψη και δημοσιότητα. Να υποψιαστώ ποιος θα τις πάρει απευθείας ή εμμέσως ; Πάμε γερά παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσο πλησιάζει η λήξει της θητείας όλο και περισσότεροι δικηγόροι βρίσκουν δουλειά στο δήμο. Δημότες, επιχειρήσεις ακόμα και οι Μον. Υπάλληλοι κατά του δήμου, προφανώς για ενέργειες της δημοτικής αρχής. . Τα έξοδα φυσικά πληρώνουν οι δημοτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή