Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Φιλολογικές βραδιές στη Βόνιτσα


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

6 σχόλια:

  1. Μπράβο σε όσους ανέλαβαβν τη πρωτοβουλία. Αφού δεν υπάρχει τίποτε από τη καλοπληρωμένη Πολιτιστική Ομάδα του δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαταρχήν θετικότατο και ελπιδοφόρο το εγχείρημα.
    Το μπαλάκι (συμμετοχής) πάει στους πολίτες της Βόνιτσας που το όραμά τους για πολιτισμό εξαντλούνταν μέχρι προσφάτως σε φραπεδιά στην παραλία ....και το πολύ πολύ σε καμιά σουζα με άλογο στην Σάλτινη .Εκεί άρχιζει και κάπου εκεί τελειώνει ο πολιτισμός του Βονιτσάνου.

    Να συμμετέχουμε όσοι ποιο πολύ γίνεται στην εκδήλωση για τους εξής χίλιους λόγους:

    α) Είναι ίσως η συζήτηση αυτή μια αφετηρία να καταλάβουμε τι είναι ή τι θα έπρεπε να είναι πολιτισμός.
    β) ΔΕΝ συμμετέχει η Αμφικτιονία Ακαρνάνων (και άρα τα περίφημα εκπαιδευτήρια του συμπαθή ιδιώτη)....οπότε θα γλυτώσουμε από τα ανούσια powerpoint !!!!
    Ο προαναφέρόμενος β λόγος είναι ίσος με 999 άλλους που θα μπορούσα να αναφέρω !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έκκληση προς όλους τους φιλολόγους του δήμου Ακτίου Βόνιτσας.
    Παρακαλείσθε όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ομάδα εθελοντισμού των φιλολογικών βραδιών με απώτερο σκοπό την εξύψωση του ανθρώπινου ιδεώδους και πολιτισμού. Η ομάδα μας δεν είναι κλειστή. Ζητά όλους εσάς και την όρεξή σας!
    Κυρίκου Καραούλη Σταματία, Φιλόλογος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί αυτή η καθυστερημένη ανακοίνωση - πρόσκληση ; Όποιος δλδ βρει ανοικτά , μπαίνει ; Και ποιός σοβαρός μπορεί να προετοιμαστεί έγκαιρα και σωστά , σεβόμενος το ακροατήριο και την επιστήμη του , για να δηλώσει συμμετοχή ;. Εκτός κι αν τα θέματα είναι έτοιμα και απλά ζητούνται αναγνώστες. Και τι είδους φιλόλογοι ; Με πτυχίο ή επί πτυχίω, ή ακόμα και γιαλαντζί κατά δήλωσή τους ; Όπως και παλιά ;Τέλος πάντων, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

      Διαγραφή
  4. Μετά τη περισυνή παρουσίαση του περιβόητου πια και χρηστικού σε όλους τους δημότες βιβλίου για το προικοσυμφωνο, με τη συνδρομή και υποστήριξξη εκτύπωσης από το πνευματικά ανώτατο δήμο Ακτίου Βόνιτσας (που αφήνει απλήρωτους εργαζόμενους) άρχισαν και οι φιλολογικές βραδιές. Δεν δίδαξαν κανέναν τα σχόλια και η κατακραυγή. Να μείνουμε στο προσκήνιο με όποιο κόστος. Αυτόματα θυμήθηκα το παλιό ποιηματάκι : Δεν θέλω του κισσού το πανωσήκωμα, σε ξένα ...... . Τότε που οι δάσκαλοι φρόντιζαν να μας παιδεύουν με αρχές και αξίες. Αλλιμονο σ΄αυτούς που παίζουν το ρόλο του φράκτη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μάταιος κόπος, αν έστω και ένας από τα ανθρωποειδή που ενοχλούν με δυνατή μουσική,μηχανάκια,φωνές κα παρακολουθήσει την ομιλία για το σεβασμό-να μου τρυπήσεις τη μύτη! το μεγαλύτερο ποσοστό των συμπολιτών μας δε σέβονται ούτε τη μάνα τους,δυστυχώς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή