Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Παρουσίαση Βιβλίου: Ό,τι αγαπώ είναι δικό σου (του Γιάννη Καλπούζου) στη Βόνιτσα

      Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Βόνιτσας και οι Γέφυρες του Κόσμου διοργανώνουν την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιάννη Καλπούζου «Ό,τι αγαπώ είναι δικό σου»   
      Η παρουσίαση θα γίνει την Τρίτη, 5 Αυγούστου στις 9:30 μ.μ. στην Παραλία της Βόνιτσας. 

Για το βιβλίο έγραψαν: 
Μάνος Ελευθερίου: Χωρίς αμφιβολία , το τελευταίο βιβλίο του Γιάννη Καλπούζου «Ό,τι αγαπώ είναι δικό σου» είναι το καλύτερό του. 
Γιάννης Ξανθούλης: Ο μικρόκοσμος των ηρώων του αποκτά καταλυτική δύναμη, όση δηλαδή αναλογεί σε ένα ανάγνωσμα πολύπλευρων σχέσεων, μάλιστα σε μία Ελλάδα αναγνωρίσιμη με τις παθογένειες και τις σκιές που την ταλανίζουν.....................

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Καλπούζο
     Ο Γιάννης Καλπούζος γεννήθηκε στο χωριό Μελάτες της Άρτας το 1960. Από το 1982 ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Έχει γράψει ποιητικές συλλογές , 70 στίχους τραγουδιών, μυθιστορήματα και μια συλλογή διηγημάτων. Με την ποιητική συλλογή «Έρωτας νυν και αεί»  ήταν υποψήφιος στη μικρή λίστα για το Κρατικό Βραβείο Ποίησης 2008 ενώ το 2009 τιμήθηκε με το βραβείο αναγνωστών του εθνικού Κέντρου Βιβλίου (Ε.Κ.ΒΙ.) για το μυθιστόρημα του «Ιμαρέτ»   Ο Σύλλογος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Σερρών έχει παρουσιάσει στο παρελθόν και τα τρία μυθιστορήματα του Γιάννη Καλπούζου, που  είχαν μεγάλη επιτυχία: Το  Ιμαρέτ, Άγιοι και Δαίμονες και Ουρανόπετρα.

1 σχόλιο: