Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ αλλάζει σελίδα...



Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε εγγραφή μελών προκειμένου ο Σύλλογος να κάνει εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Μέχρι την Παρασκευή 11 Ιουλίου που έληγε η προθεσμία 37
μέλη έδειξαν ενδιαφέρον για την διαδικασία. Το Σάββατο έληξε και η προθεσμία για τις αιτήσεις για υποψήφια Δ.Σ. και παρουσιάστηκε μόνο ένας συνδυασμός με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθούν εκλογές όπως είχε αποφασίσει η Γενική Συνέλευση. 

Σε συνέχεια των παραπάνω σας ενημερώνουμε ότι:

Α. προσωρινό Δ.Σ. που θα οδηγήσει τον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ σε νέα εγγραφή μελών και εκλογές από την βάση για την ανάδειξη μόνιμου Δ.Σ.  όπως ανακοίνωσε στην τελευταία Γενική Συνέλευση αναλαμβάνουν οι ΧΑΣΑΚΗΣ Χ., ΣΩΖΟΣ Β., ΠΑΤΣΗΣ Β., ΝΤΟΒΑΣ Φ., ΠΑΝΤΑΖΗΣ Δ., ΤΑΤΣΩΝΑΣ Γ., ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ Δ., ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ Β., ΠΑΤΣΗΣ Γ.


Β. θα υπάρξει ένα μεταβατικό στάδιο μέχρι την Πέμπτη 31 Ιουλίου προκειμένου οι ποδοσφαιριστές που θέλουν να αποδεσμευτούν από τον Σύλλογο να απευθυνθούν στην απερχόμενη διοίκηση για τις ελευθέρες τους. Από την 1η Αυγούστου η σφραγίδα το καταστατικό και το πρακτικό θα παραδοθούν επίσημα στο νέο Δ.Σ.

                                                                           Για το Δ.Σ. ο Πρόεδρος
                                                                             Τρανουλίδης Βασίλης

πηγή: e-vonitsa

6 σχόλια:

  1. Χάσαμε τις εκλόγες αφίσαμε και την ομάδα... να τα δει ο κόσμος αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο καρι ειναι αυτος που περιγραφεις πολυξερε

      Διαγραφή
  2. α ρε βασιλάκη, σε πουλήσανε όλοι αυτοί που ήθελαν να κάνουν του παράγοντες όχι με δικά τους χρήματα όπως εσύ, αλλά με χρήματα-επιχορηγήσεις από το δήμο!!!! αυτή ήταν η.... αγάπη τους για την ομάδα!!!! λοιπόν παιδιά, σε τέσσερα χρόνια πάλι έτσι? γιατί σε πέντε θα έχουμε...εκλογές!!!! για να γίνουμε πάλι.....γνωστοί στην.....κοινωνία!!!! και να κατηγορούμε το δήμαρχο ότι δεν μας δίνει..... λεφτά για την ομάδα, μ'ενα σμπάρο δυο τρυγόνια, και θα ξαναγίνουμε γνωστοί και θα ρίχνουμε και λάσπη (άντε, σας δίνω και ιδέες)!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες και για το γήπεδο εκτροφείο κουνουπιών , που ταλΑΙΠΩΡΟΎΝ ΤΙς ΕΥΑΊΣΘΗΤΕς ΕΠΙΔΕΡΜΊΔΕς ΤΩΝ συγχρονων Βονιτσάνων. Αμ δεν έμαθες ότι τα κουνούπια τα εκτρέφουμε επίτηδες για τους αντιπάλους, χι χι κιχ

      Διαγραφή
    2. Ας τον αναλάβει πάλι ο Θύμιος . Ξέρει να οδηγεί από αποτυχία σε αποτυχία. Όπου κι αν μπλέκεται

      Διαγραφή
  3. Γυαλίζει το μάτι του αμόρφωτου δημάρχου ..τέσσερα χρόνια είχε να πετάξει λεφτά στο γκαζόν του Βάλτου και να βάλει και τον πεθερό για επιχωματώσεις.

    Δεν δείχνουμε ενδιαφέρον για την ομάδα ;; Xέστηκε η φοράδα στο αλώνι !! Είναι υγεία για τον τόπο να μην τους νοιάζει να βλέπουνε πως κλωτσάνε ένα τόπι.
    Ευκαιρία να στραφεί ο κόσμος στον πολιτισμό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή