Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΛΟΓΙΑ-ΛΟΓΙΑ ΨΕΥΤΙΚΑ...ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΣ ΠΩΣ ΘΑ Τ' ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ; ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

Όλες τις μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας, οι κτηνοτρόφοι και οι επαγγελματίες του πρώην Δήμου Μεδεώνος διάβαιναν με τα αυτοκίνητα τους γεμάτοι αρνιά και τα πήγαιναν για σφάξιμο σε διάφορα σφαγεία μακριά από τα δικά μας. 
Οικονομική αιμορραγία για την Κατούνα και τα γύρω χωριά σε περίοδο κρίσης. Εκτός αυτού, ζούσαν από τα σφαγεία γύρω στις 30 οικογένειες εργαζομένων. Τώρα φυλάμε κατουρημένες ποδιές για ένα πεντάμηνο, με αντάλλαγμα μια ψήφο ή μια υποψηφιότητα. Η διαφορά είναι πως το πεντάμηνο της αμαρτίας δεν λύνει αλλά αυξάνει το πρόβλημα...
Τα «προεκλογικά σφαγεία» έχουν αρχίσει να ακούγονται πάλι αυτές τις μέρες, λες και οι ίδιοι δεν ήταν αυτοί που έλεγαν πως θα τα ανοίξουν στις προηγούμενες εκλογές.
Πένθιμο το περιβάλλον λοιπόν και στα σφαγεία της Κατούνας την Μεγάλη εβδομάδα,  λουκέτο στην εξώπορτα σφραγισμένες οι πόρτες, αμπαρωμένα τα παράθυρα, πλήρης εγκατάλειψη.
Τίποτα δεν θύμιζε το Πάσχα εκείνων των ημερών που ήταν γεμάτα δραστηριότητα.
Τέτοια  εποχή πριν 4 χρόνια περίπου γινόταν μεγάλος συνωστισμός στα σφαγεία της Κατούνας, ουρές τα φορτηγά που ήταν γεμάτα αρνιά και άλλα ζώα για σφάξιμο.
Ποιος να πρωτοπάρει σειρά;  Κτηνοτρόφοι, έμποροι απ’ όλη την γύρω περιοχή. Πολλές φορές δούλευαν και νύχτα. Πολλά μεροκάματα συνδημοτών μας πάνε χαμένα (εκδοροσφαγείς). Το κόστος για το σφάξιμο πολύ μικρότερο, χωρίς βενζίνες κλπ.  Όλοι ήμασταν σίγουροι τι τρώγαμε!!! Οι κτηνοτρόφοι είχαν το κεφάλι τους ήσυχο.
Άντε και καλό σφάξιμο στις εκλογές... και μετά θα ψάχνουμε πάλι να δούμε τι φταίει......"ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ".....



πηγή: ΚΑΤΟΥΝΑNEWS

4 σχόλια:

  1. Μέχρι τις εκλογές προλαβαίνουν να κάνουν άλλη μια προεκλογικός φιέστα, ΑΠλα ανύπαρκτοι και επικίνδυνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περιμενουν να κλεισει συμφωνια μεταξυ Κασολα-Μπουμπουλη για να βγαλουν φωτογραφιες μαζι εξω απο τα σφαγεια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πατριώτη, τελικά θα ψηφίσεις για το καλό του τόπου και τωνν παιδιών σου ή το καλό του Θύμιου ; Θα παραμείνεις στο μαντρί ή θα αποφασίσεις ελεύθερα ; Θα ξεχάσεις τα τέσσερα χρόνια σε εγκατέλειψαν; Θα ξεχάσεις τη καροϊδία με τους λογαριασμούς , τα σφαγεία και τη μιζέρια του τόπου σου ή θα επιλέξεις εκείνον που βρίσκεται κοντά σου, κάνει έργα και εργάζεται για τη προκοπή του τόπου ; Η ευθύνη είναι δική σου , είναι δική μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "....ή θα επιλέξεις εκείνον που βρίσκεται κοντά σου, κάνει έργα και εργάζεται για τη προκοπή του τόπου..."

      Ποιος είναι αυτός ο Μωραΐτης που θα επιλέξω;;

      Διαγραφή