Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Ο ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ. «ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΙΚΕΣ» ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ

Απίστευτα  που μόνο στόχο είχαν  να προπαγανδίσουν και να στηρίξουν τον ήδη "καταδικασμένο" συνδυασμό του κύριου Φερεντίνου διαβάσαμε σήμερα στο διαδίκτυο . Αναφέρομαι στην απόφαση για τα νερά Κατούνας και τις αιχμές για τον κύριο Τσαβαλλά Δημήτριο
( αντιδήμαρχο Ακτίου Βόνιτσας από 1/1/2011 έως 31/12/2012). Ο κύριος Φερεντίνος Ευθύμιος και το επιτελείο του δεν μετέφεραν σωστά την έννοια του κανονισμού ύδρευσης και την έννοια των ανταποδοτικών της οικονομικής επιτροπής στα προσκείμενα σε αυτούς ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.
πιθανών δεν την γνωρίζουν.......


Να σας ενημερώσουμε κύριε Φερεντίνο και να ξεκαθαρίσουμε  ότι ο κανονισμός ύδρευσης έχει να κάνει με την ποιότητα του νερού , τοπως θα λειτουργεί , πως θα γίνονται οι διακλαδώσεις του δικτύου , κ.α. . Δεν έχει να κάνει με τα ανταποδοτικά για το νερό και το ύψος των παγίων, που θα πρέπει να πληρώνεται από τον πολίτη για την κάθε παροχή νερού.
Η υπεύθυνη επιτροπή είναι αυτή των οικονομικών που αποφασίζει για το ύψος της πληρωμής για το νερό και αυτή εισηγείται προς το Δημοτικό Συμβούλιο. Σε αυτή την επιτροπή πρόεδρος είναι ο κύριος Ευθύμιος Φερεντίνος (υπεύθυνος αντιδήμαρχος οικονομικών). 
Αυτός  «αδίκησε»  αρχικά όλους τους πολίτες του Δήμου Μεδεώνος και αυτός τώρα μας αδικεί πάλι αφού από 8 ευρώ που πληρώναμε τον χρόνο , θα πληρώνουμε  τώρα 100 (125 με τον φόρο) ακόμη και αν μένουμε στην Αθήνα και καταναλώνουμε ελάχιστο νερό . Να θυμίσουμε ότι η Κατούνα υδρεύεται με νερό φυσικής ροής. 
Επίσης ο κύριος Φερεντίνος αδικεί και τους πολίτες του Δήμου Παλαίρου και του Δήμου Ανακτορίου και της Βόνιτσας αφού θα πληρώνουν τα 80 ευρώ το τρίμηνο με βάση μετρήσεις, δηλαδή 320 το χρόνο (η περιοχή της Βόνιτσας έχει από τα μεγαλύτερα τέλη ύδρευσης πανελλαδικά , και αυτό σε μια περιοχή που δεν είναι Σαχάρα αλλά έχει άφθονα νερά και πολλές πηγές).

Ο κύριος Φερεντίνος και το επιτελείο του πανηγυρίζει. Αδίκως όμως γιατί από την απόφαση αυτή φαίνεται ότι ο μόνος στόχος είναι η Δημαρχιακή καρέκλα. 
Ο κύριος Φερεντίνος έφερε το θέμα εκτός ημερησίας διάταξης για να μην προλάβει κανένας να αντιδράσει και να προτείνει κάτι διαφορετικό. Για παράδειγμα την μείωση του κόστους του κυβικού στον Δήμο Παλαίρου και Ανακτορίου και την έναρξη τιμολόγηση πάνω από τα 150 κυβικά νερού στον Δήμο Μεδεώνος λόγω φυσικής ροής. Τι ποιο δίκαιο και λογικό για αυτούς που ξέρουν να κυβερνούν χωρίς παρωπίδες  κύριε Φερεντίνο;

Ο κύριος Φερεντίνος με αυτό το θέμα σαν γνήσιος “Μαυρογιαλούρος”  θέλησε να κερδίσει έστω και λίγους ψήφους από τους πολίτες του δήμου Μεδεώνος . Ο κόσμος όμως στην Κατούνα του έχει γυρίσει την πλάτη και θα τον καταψηφίσει στις Δημοτικές εκλογές (το κλίμα για αυτόν είναι μη αναστρέψιμο στην Κατούνα. Προβλέπεται ακόμη και από το επιτελείο του μεγάλη συντριβή).

Τέλος πρέπει να πούμε τι η απόφαση αυτή είναι φωτοβολίδα και καθαρά «μαυρογιαλούρικη»  και  ψηφοθηρική.

 Η απόφαση είναι προσωρινή αφού όταν η πόλη της Κατούνας θα συνδεθεί στο νέο δίκτυο ύδρευσης, τότε η τιμή του κυβικού θα εκτοξευθεί και πάλι.
 Ο κύριος Φερεντίνος για άλλη μια φορά δεν μπορεί να δώσει οριστική λύση. Δηλαδή λύση άλλη μια φορά  μόνο και μόνο για τα «ψηφαλάκια»


Θυμάμαι την υπόσχεσή του ότι μέχρι 20 Δεκεμβρίου 2013 θα εξετάσει το θέμα.......
Πόσο έχουμε σήμερα ;
15 Απριλίου 2014, λίγο πριν τις εκλογές έδωσε ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΛΥΣΗ. 
Το χάψαμε... 
Και όσοι πλήρωσαν ;
Α ! ρε δημαρχάρα  . Προλαβαίνεις να χτίσεις προσωρινά και τα σφαγεία πριν το Μεγάλο Σάββατο . 
Προχώρα και μη ξεχάσεις να στείλεις νερό στη Πωγωνιά και στο Στενό. Όσο υπάρχουν ζωντανοί.

Γράφει ο : Αγανακτισμένος  Κατουνιώτης

3 σχόλια:

  1. Για αυτό , ψήφο στον Νίκο Μωραίτη .

    Εγραψε : Αγανακτισμένος Παλιαμπελιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέσω smartphone στέλνουν τα παράπονά τους στο δήμαρχο

    Την εφαρμογή e-δημότης, την πρώτη ολοκληρωμένη εφαρμογή για Δήμους στην Ελλάδα για έξυπνα κινητά τηλέφωνα, παρουσίασε, χθες, ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας. Με το συγκεκριμένο "app", που δημιούργησε ο Δήμος Κοζάνης σε συνεργασία με την εταιρεία D-Waste, οι δημότες μπορούν να ενημερώσουν κατευθείαν το δήμο για τα προβλήματα τους, χωρίς δηλαδή, να προσέλθουν οι ίδιοι στις δημοτικές υπηρεσίες.

    "Στόχος μας είναι η άμεση, η γρήγορη και με σύγχρονο τρόπο επικοινωνία μας με τον πολίτη και τον επισκέπτη. Η εξυπηρέτηση και η ενημέρωση του πολίτη για θέματα χρηστικά αλλά και θέματα της επικαιρότητας. Επιθυμία μας είναι να έρθει πιο κοντά ο πολίτης στον Δήμο» σημείωσε ο κ. Μαλούτας.

    Η συγκεκριμένη εφαρμογή επιτρέπει στο δήμο να έχει άμεση και σε πραγματικό χρόνο πληροφόρηση για κάθε πιθανό πρόβλημα και επιπλέον, από το πλήθος των φωτογραφιών που λαμβάνει και τα θέματά τους έχει άμεση αντίληψη του τι είναι σημαντικό για τους δημότες.

    "Δημιουργούμε ένα κανάλι αμφίδρομης επικοινωνίας Δήμου – πολιτών. Οι πολίτες μας θα μπορούν να ενημερώνουν τον Δήμο, με εικόνα και σχόλια και σε πραγματικό χρόνο, για προβλήματα που σχετίζονται με τις υπηρεσίες μας ή την λειτουργία της πόλης και των τοπικών κοινοτήτων. Θα λαμβάνουν μέρος ενεργά, εκφέροντας άποψη και σχόλια σε ότι αφορά πολιτικές του δήμου ή θέματα καθημερινότητας», ανέφερε ο κ. Μαλούτας.

    Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας D-Waste, κ. Αντώνης Μαυρόπουλος σημείωσε πως είναι ένα πρωτοποριακό εγχείρημα, που συναντάται μόνο σε πολύ μεγάλες πόλεις του εξωτερικού και στη συνέχεια παρουσίασε την εφαρμογή.

    Aγανακτισμένος Μυρταριώτης


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχεις δίκιο νομίζω για το αντικείμενο του Κανονισμού Υδρευσης. Κατά τα άλλα, αν ισχύουν αποτελούν όνειδος . Και βλέπω πολλούς "αγανακτισμένους" από όλες τις περιοχές που δεν ευνοούνται από την απόφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή