Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Παναγιώτης Ιωαν. Καλός: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη ‘Δύναμη Πολιτών’ του Γιώργου Αποστολάκη



Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Δημοτική παράταξη του Γιώργου Αποστολάκη ‘Δύναμη Πολιτών’ θα είναι ο Παναγιώτης Ιωάν. Καλός.
Γνωρίζει καλά τα προβλήματα του πολιτιστικού κινήματος αφού διατέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος του συλλόγου Δρυμιωτών Αθήνας και συνέβαλλε αποφασιστικά στην αναμόρφωση του συλλόγου. Είναι 45 ετών και αυτοκινιτιστής στο επάγγελμα. Είναι μέλος του Δ.Σ του Ρ/Τ ΚΗΦΗΣΙΑΣ και εκπρόσωπος του σωματείου στο ΣΑΤΑ. Επίσης είναι εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Ξηρομέρου (Ο.Π.ΣΥ.Ξ) στην ΠΑΝ.ΣΥ.
Πηγή Ξηρομερο news

7 σχόλια:

  1. "....Γνωρίζει καλά τα προβλήματα του πολιτιστικού κινήματος...."

    O Χριστός και η παναγία!! Τι πάει να πεί πολιτιστικό κίνημα;;
    Kαι επειδή συμμετείχε στο σύλογο Δρυμιωτών Αθήνας ...ξέρει και από πολιτισμό;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο πολιτισμο ξερει μονο η Βασιλακου ,και τωρα θα τα μαθει και στον αδερφο της τον υποψηφιο....μιας και τρισιμιση χρονια χορτασαμε απο πολιτιστικα.Ανυπαρκτοι.

      Διαγραφή
    2. Αν δν έχεις να πεις τίποτε , καλλίτερα να μη μιλάς. Ιδιαίτερα όταν νομίζεις ότι έχεις ορθή άποψη για το κάθε τι. Ο ίδιος ο σύλλογος έχει σαν τίτλο "Πολιτιστικός" με κύρια και σχεδόν αποκλειστική δραστηριότητα τα πολιτιστικά θέματα.. Δεν μπορεί ο πρόεδρός του να μη έχει σχέση με τα πολιτιστικά. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για έναν πετυχημένο επαγγελματικά και καταξιωμένο κοινωνικά πρόσωπο. Λίγος ευπρεπισμός στη πολιτική αντιπαράθεση δεν βλάπτει.

      Διαγραφή
    3. Προς Ανωνυμο 10 & 18

      Ότι να 'ναι.
      Τι πάει να πεί πολιτιστικό κίνημα;
      Και ο Μπαφούνας είναι καταξιωμένος επαγγελματικά (Προπό) αλλά ξέρει και από πολιτισμό;
      Δεν έχω κανένα θέμα με το πρόσωπο αλλά με την ιδιότητα που υποτίθεται ότι κουβαλάει.
      Στην προσπάθεια να βγάλουμε από την μύγα ξύγκι επινοούμε φανταστικές ιδιότητες πολιτισμός.
      Ποια είναι η πολιτιστική δράση του συλλόγου Δρυμιωτών Αθήνας ;

      Διαγραφή
  2. Απλά μια καλη υποψηφιότητα, ΚΑλη επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή επιτυχία και καλό αγώνα. Μαζί με τους υπόλοιπους υποψηφίους θα έχετε σημαντικό έργο στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ότι να'ναι...! καλή επιτυχία στο παιδί (πολύ καλό παιδί και δεν το λέω ειρωνικά, το ξέρω προσωπικά) αν και....δεν πρόκειται να ψηφίσω με τίποτα θύμιο, αλλά ρε παιδιά, έστω και βγει δημ. σύμβουλος, πως θα βοηθήσει στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας? από...την Αθήνα και το ταξί?! θα αφήσει τη δουλειά του για να έρχεται στο Δ.Σ.? μην έχετε αυταπάτες, είναι καθαρή επιλογή για ψηφοθηρικούς λόγους. κάνω λάθος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή