Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ" ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΙΚΟΥ ΛΙΑΠΗ

Εδώ και τέσσερα χρόνια, η χώρα διέρχεται τη μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία της σε καιρό ειρήνης. Οι εγκληματικές επιλογές των μνημονίων οδηγούν στην αποσάθρωση της οικονομίας και της κοινωνίας. Η  οικονομική κρίση μετατράπηκε γρήγορα σε κοινωνική και ανθρωπιστική.
Στόχος μας είναι 
«Κανείς μόνος, κανείς αβοήθητος, κανείς χωρίς μια δραστηριότητα χρήσιμη, κοινωνικά αναγνωρισμένη και δημόσια υποστηριζόμενη ή αμειβόμενη»


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας καλούμε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού μας στη Βόνιτσα (οδός Αγίου Σπυρίδωνα)
την Παρασκευή 2 Μαίου και ώρα 8 το βράδυ.

Θα μιλήσει ο υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας
ΝΙΚΟΣ ΛΙΑΠΗΣ

20 σχόλια:

  1. "..Εδώ και τέσσερα χρόνια, η χώρα διέρχεται τη μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία της σε καιρό ειρήνης. Οι εγκληματικές επιλογές των μνημονίων οδηγούν στην αποσάθρωση της οικονομίας και της κοινωνίας..."

    Τρεις κάλπες μια ψήφος ....ΣΥΡΙΖΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για ολοκληρωμένο πρόγραμμα του συνδυασμού ....

    http://politessedras.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ίδιο σχεδόν απαράλαχτο έχει και ο Φερεντίνος. Στο ίδιο γραφείο μελετων, στην ίδια ΜΚΟ τα δώσατε ; Ωρε ξυπνήσαμε , πάρτε το χαμπάρι.

      Διαγραφή
  3. «Κανείς μόνος, κανείς αβοήθητος, κανείς χωρίς μια δραστηριότητα χρήσιμη, κοινωνικά αναγνωρισμένη και δημόσια υποστηριζόμενη ή αμειβόμενη»
    για το τελευταίο μάλλον θα εννοείς μέσω της Μ.Κ.Ο. που δημιούργησες ή κάνω λάθος? η βόνιτσα βοά ότι στο δεύτερο γύρο θα στηρίξεις θύμιο (έλα παραδέξου το!!...δεν είμαι εγώ ο...μαρτυριάρης!!!) αλλά αν μπορείς διέψευσέ το ( δεν μπορείς βέβαια γιατί η ίδια κλίκα είστε που ήσασταν και με τον τάνταρο)!!! αλήθεια η νέστος ή νέσος α.ε. (δεν ξέρω κι εγώ πως πραγματικά αναφέρεται) τι ρόλο βαράει (κάτι για μελέτες από τον δήμο πήραν τα αυτιά μου, αληθεύει)? η γυναίκα του καίσαρα εκτός από το να είναι τίμια πρέπει και να φαίνεται, εσύ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σύντροφε Νίκο, μάζεψε τους 4-5 παρατρεχάμενους σου που λένε ότι το δεύτερο γύρο πάμε στο Θύμιο. Αυτοί δεν κοιτάνε το καλό του τόπου αλλά να μη βγει ο Αποστολάκης. Θέλουν να κάνουν τα γούστα τους . Ξέρουμε πόσα πήραν όταν ήταν δήμαρχος και όταν σταμάτησε άλλαξαν ομάδα. Δεν τη πατάμε άλλη φορά. Γιατί , αν είναι έτσι , δεν υπάρχει λόγος να σε στηρίξουμε ούτε τη πρώτη κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΚΟ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ!!!!!!!!! Κρινόμαστε όλοι κυρίως από τις πράξεις μας και όχι από αυτα που λέμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aπό πότε η συμμετοχή σε ΜΚΟ είναι μη Συμβατή με τον ΣΥΡΙΖΑ ;
      Υπάρχει κάποιο νομοθεσία ή manual που να μας το λέει αυτό ;;
      Αλήθεια τι είναι αριστερά για σένα και με τι είναι συμβατό ;; Eχεις κάποιο αριστερόμετρο να μας πουλήσεις ;;

      Διαγραφή
    2. Εξυπνάδες από κάποιον που θέλει να θολώσει τα νερά χωρίς να ξέρει τίποτα για αυτό που υποτίθεται προστατεύει. Διάβαζε Κανέλη και θα μάθεις. Διάβαζε το πρόγραμμα και τις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και θα καταλάβεις πουκινείσαι. Άδικος κόπος να ασου ανοίξουν τα μάτια.

      Διαγραφή
    3. "Διάβαζε Κανέλη"

      Eνοείς την κανέλη που προλόγιζε τα βιβλία του ακροδεξιού Μπαλτάκου ;;
      Δεν διαβάζω κουτσαβάδηκες του κώλου( κανέλη)
      Εξάλλου είναι τιμή για εμας του Συριζα οι Κνίτες να ανακυρρήτουν ταξικό εχθρό τον Σύριζα και όχι την ΝΔ.

      Επ' ευκαρίας καριολικα παπαγαλάκια μήπως έχετε καμιά ιστοσελίδα να δούμε τι πρόγραμμα έχετε ;;
      Nα γελάσει και ο κάθε πικραμένος

      Διαγραφή
  6. Tα παπαγαλάκια του κάρυ ...το εξής ένα ανώνυμος των 12:38 και 8:32 έχει αποθρασυνθεί !!!......η 18 Μάη είναι κοντά!!
    α)Είναι οι πολίτες ζώα όπως εσείς νομίζετε για να τα κατευθύνει κάθε υποψήφιος όπως νομίζει δεξιά ( Φερεντίνος) ή αριστερά δηλαδή "ανεξάρτητα" (μη χέσω!!!) Αποστολάκης ??
    β)Εάν δεν ξέρεις τι ρόλο βαράει η κάθε ΜΚΟ ή πως ονομάζεται ή τι κάνει πως έχεις άποψη για τις γυναίκες των Καισάρων;

    Bρε ουστ απο εκεί Μαυρογυαλούροιδεξιοί και δήθεν ανεξάρτητοι (μην ξαναχέσω) της Βόνιτσας!

    Όπως είπαν και οι προαναφέροντες ...3 κάλπες μια ψήφος ...ΣΥΡΙΖΑ.

    Υπογραφή
    Βονιτσάνος (γέννημα και θρέμμα)

    Υστρερόγραφο.

    Ρε συ καριολικο παπαγαλάκι δεν πας να τσαπίσεις κανένα γαιδουράγκαθο που γέμισε ο κάμπος της Βόνιτσας ;;
    Δεν θα βγεί ο Αποστολάκης Δήμαρχος ;;;.......όχι ρε γαμώτο!!!!....όχι τίποτε άλλο ...χέστηκε και η φοράδα μου στο Αλώνι!!! τεράστια απώλεια απο την Ιστορία της Βόνιτσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε παπαγαλάκι, του υποψηφίου με ύφος καρδινάλιου, αυτός σε έβαλε να παπαγαλίζεις ή είσαι και συ μέσα στην Μ.Κ.Ο. και θίγεσαι? ναι σύριζα παντού! αλλά πρώτα να με πείσουν για τις θέσεις τους (ενιαίες όμως έτσι!!) όχι άλλα ο λαφαζάνης άλλα ο παπαδημούλης άλλα ο τσίπρας άλλα ο γλέζος άλλα όταν είμαστε στην ελλάδα και άλλα όταν βγαίνουμε εκτός. δραχμή ή ευρώ, δεν με ενδιαφέρει το δίλημμα. αυτά δεν με πείθουν!! ενιαία γραμμή και γω μαζί σου!! και μην με χρωματίσεις γιατί σου λέω ότι εκτός από δημοτικές δεν πρόκειται ψηφίσω ούτε για ευρωεκλογες ούτε περιφερειακές! α και κάτι ακόμη. δεν μπορεί να "σώσουν" την ελλάδα αυτοί που την έφεραν σ'αυτό το χάλι (αυτό ισχύει και για το συριζα μιας και τα περισσότερα λαμόγια του πασοκ-συνδικάλες και βολευτές- μετακόμισαν εκεί)!!! κι επειδή είμαι και γω γέννημα θρέμμα βονιτσάνος επειδή είδες γαϊδουράγκαθα στον κάμπο..πήγαινε να τσαπίσεις εσύ!!!! γιατί εγώ δεν τα ξέρω μιας και είμαι...μορφωμένος σαν το...κολητάρι του δικού σου υποψήφιου, τον άλλον υποψήφιο ντε τον...μορφωμένο που συνεργάζονται στη...λάσπη και στις...μελέτες και στη...Μ.Κ.Ο.!!!
      ένας..τοπικιστής βονιτσάνος!

      Διαγραφή
    2. 1. Σκουπίσου μετά .
      2. Τελικά η ΜΚΟ ήταν Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση όπως το ερμήνευσε ο Λιάπης , οπότε τότε δεν θα αναλάμβανε κανένα έργο διορισμού , ή Μη Κυβερνητική Οργάνωση οπότε με αυτό το τίτλο πήρε τη δουλειά ; Θα ήταν βέβαια χρήσιμη η επίδειξη της φορολογικής δήλωσης της ΜΚΟ με όποια ονομασία, όπως ζητήθηκε . Με συγχωρείς , μέχρι τώρα δεν την έχω δει για να δω που και πως διατέθηκαν τα έσοδα.
      3. Τα κοσμιτικά που χρησιμοποιείς δηλώνουν το επίπεδο του πολιτισμού σου και το πανικό σου. Αλλά πρέπει να παίρνεις απαντήσεις

      Διαγραφή
    3. Ρε συ παπαγαλάκι 12.48 και των 2.14 ένας είσαι... και γεμίζεις τον πολύτιμο ιστοχώρο με άχρηστα σοβαροφανή σχόλια του κώλου που μόνο οι κλαδικές του ΠΑΣΟΚ ήξεραν να βγάζουν.
      Οι εποχές που τα ΠΑΣΟΚΙΑ διόριζαν στις ΔΕΚΟ αμόρφωτους και τους έδιναν δακτυλίδια οι ΤΣΟΒΟΛΕΣ και οι βερελήδες πέρασε ανεπιστρεπτί.
      1) Τραβα το καζανάκι και σκουπίσου μετά.
      2) Γιατί δεν πας να ζητήσεις την φορολική δήλωση της ΜΚΟ εσύ και κάθεσαι στο κλαρί και γκαρίζεις σαν γαιδούρι.
      3) Η απύθμενη επιτηδευμένη βλακεία θα αντιμετωπίζεται αναλόγως ..... δικό σου παπαγαλάκι της κακιάς συμφοράς.

      ".... Οι έξυπνοι άνθρωποι είναι αισθαντικοί , έχουν μία αδιόρατη θλίψη πάνω τους. Το αντίθετο ισχύει με τον ηλίθιο , που είναι λίγο αδιάβροχος σε αυτά , αφού όσα λιγότερα εννοεί τόσα λιγότερα νοιώθει. Είναι όπως λέμε «χοντρόπετσος» δεν «συν- αισθάνεται». Συνήθως αντιλαμβάνεται και θαυμάζει ποσότητες , απτά μεγέθη , χειροπιαστά : ώρες δουλειάς και όχι αποτέλεσμα , μεγάλη ορχήστρα και όχι άκουσμα , πολλά λεφτά , μεγάλο σπίτι , πολύ φαϊ , μεγάλα βυζιά...."
      πηγή Εχγειρίδιο βλακείας.

      Πήγαινε τωρα να ζητήσεις να δεις την φορολογική δήλωση για δεις... και μετά τρέχα να μαζέψεις κανένα ψήφο για τον Αποστολάκη. Μαζεψε και κανένα ραδίκι στο γκαζόν του βάλτου που θα μου κάνεις και ανάλυση πολιτική .
      Ουστ αμόρφωτε μορφωμένε ....

      Διαγραφή
    4. Ηρέμησε αγόρι. Δεν σε οφελεί. Θα ζοριστείς στην αρχή , αλλά μπορείς να ελπίζεις ότι μετά θα σου αρέσει και θα ξαναζητάς Αποστολάκη. Τώρα, αν νομίζεις ότι είσαι έξυπνος επειδή κυκλοφοράς με "αδιόρατη θλίψη" (κλεμένο ;) , τα γραφόμενά σου και το ύφος το επιβεβαιώνουν απόλυτα. Ομολογώ ότι δεν είμαι του επιπέδου σου και αποχωρώ πριν με πάρεις παραμάζεμα με τις βρισιές σου. Αυτό σου επιτρέπει η εξυπνάδα σου.

      Διαγραφή
    5. Αυτό το κομμάτι στα ομοιοματικά "οι έξυπνοι άνθρωποι ...κλπ" σου βάζω 10' . Ακριβώς όπως στο βιβλίο. Δεν πιστεύω να είσαι παπαγάλος ;

      Διαγραφή
  7. Παιδες κατεβητε απ ταλογα. Το άρθρο αφορά το Λιάπη. Γιατί το γυρίσατε καταά του κάρυ ; Και γιατί δεν λέτε τίποτε για το θύμιο ; Συνετεράκια ; ; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πηγή "Εχγειρίδιο βλακείας" τι δεν κατάλαβες πλουμιστό καριόλικο παπαγαλάκι .....ο ανθρωπος παρέθεσε την πηγή του !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το ίδιο βιολί.
    Σε όποιο blog και να μπω προσπαθέι να μας πείσει ο ένας και μοναδικός καλοθελητής που τον έχει αμολήσει στην γύρα οι επικοινωνιολόγοι του κυρίου Αποστολάκη ότι το σύμπαν έχει συνωμοτήσει για να μην βγεί η παγκόσμια προσωπικότητα της τοπικής αυτοδιοίκησης δηλαδη ο Αποστολάκης.
    Υποπτεύονται συνωμοσίες των τριών άλλων υποψηφίων εναντίον του !!
    Αντί να κάτσει να δη με σοβαρότητα όλη την προηγούμενη θητεία τι κατέστρεψε και τι ξόδεψε στον γάμο του Καραγκιόζη ανακαλύπτει συνομωσίες παγκόσμιες και κάτι ακουσε κάτι πήρε το αυτί μου για σκάνδαλα που εφευρε η Κανελη του ΚΚΕ!!!
    Ζείτε μόνο για τις φήμες και τις υποψίες.
    Αντε να χαθείτε μυρμηγκάκια που θα μας συμβουλεψετε τι να ψηφίσουμε.

    Και τέσσερις υποψήφιους τους εβλεπα μέχρι σήμερα με συμπάθια ...αλλά οι νεροκουβαλητές του κ. Αποστολάκη μου προκάλεσαν τάσεις εμετου.
    Αει σειχτίρ επιτέλους!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α! 7:11 δεβ έχεις δίκιο. Εγώ ήμουνα με Σολδάτο και πολλές φορες άκουσα τα πρωτοκλασάτα στελέχη υποψηφίους και μη , να λένε ότι αν δεν εργάζονταν αυτοί μεταξύ των δύο κυριακών ο Σολδάτος δεν θα έπερνε την εκλογή. Ο σ. Πάνος το επαναλαμβανει σήμερα με περηφάνεια ότι αυτός γκρέμισε το καριολισμό. Αλλά ο σ. Πάνος δεν δικαιούται να ομιλεί γιατι είχε κάτιι τιμολόγιακια επί Αποστολάκη. Όταν κόπηκαν άρχισε να φωνάζει. ΑΛλά ποτέ δεν ειναι μπροσταρης να υποστηρίξει τις απόψεις του. Βάζει άλλους και συγγενείς να κάνουν το έργο του. Κι άλλα πολλά συντρόφια επαναλαμβάνουν τον ισχυρισμό. Κι όπου καπνός , υπάρχει και φωτά. Αυτά τα ολίγα και παραμένω Σολδάτος.

      Διαγραφή
    2. συνέχεια . Σκάνδαλα που εφεύρε η Κανέλη ; Ε όχι κι έτσι. Φαίνεται κάτι διαφεύγει. Τελικά η ΜΚΟ ήταν Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση , 'οπως λέει ο λιάπης, οπότε δεν έπρεπε να πάρει τη δουλειά , ή Μη Κυβερνητική , οπότε ορθώς την πήρε. Η ΝΕΣΤΟΣ τι είναι Κερδοσκοπική ή Μη; και πόσες μελέτες κλπ πήρε σε αγαστή συνεργασία με το δήμο; Τι οικονομικό αποτέλεσμα - όφελος για τους κατοίκους είχε η δράση της ;

      Διαγραφή